top of page

Welkom in De Droomkamer! 

Hoe onthoud je je dromen? En hoe vertaal je de beeldtaal van zo'n soms verwarrende ervaring naar een boodschap die je wel verstaat?

In mijn droompraktijk De Droomkamer leer ik je hoe je je dromen zelf omzet in een begrijpelijk verhaal. En hoe je je dromen voor je kunt laten werken.

Zonder droomwoordenboek, maar met praktische hulpmiddelen, en vooral: een heleboel plezier!

Welkom in de Droomkamer!

Hartelijke groet,

Magdeleen van Eersel

N.B.: website in verbouwing

programmer-3607627_1280.png

Al tijden staat hier dat de website in verbouwing is. Maar eigenlijk ben ik zelf ook een beetje in verbouwing. Transformaties kosten soms veel tijd.
Dank voor je geduld!

Waarom "De Droomkamer"?

Je hebt een eetkamer, een woonkamer, een slaapkamer... waarom eigenlijk geen droomkamer? De plek waar je naartoe gaat om te dromen, en die dromen te gebruiken als bron van inspiratie, kennis en genezing.

De oude Grieken hadden dat wel. In Epidauros was een tempel gewijd aan de god Asklepios. Als je in die tempel ging slapen, verscheen deze god aan je in je droom, en dan bracht hij je genezing en diepe inzichten.

Zo'n ruimte zou iedereen moeten hebben. Vandaar de naam van mijn droompraktijk, De Droomkamer: de ruimte die ik voor je maak om in te dromen, droomreizen te maken, om met anderen over dromen te praten, en tot inzichten én actie te komen.

 

 

 

 

"De wonderlijkste dingen

Zie je met je ogen dicht."

bottom of page